Zomerkamp (8 t/m 12 jaar)
Een week lang musical, film of zang

Wat doe jij deze zomer? Speel je in een musical, film of duik jij de geluidstudio in? Wat je ook Wilt, er is een week die perfect bij jou past. Samen met leeftijdsgenoten reis je af naar ons prachtige kampterrein. Daar krijg je les, repeteer je, kan je zwemmen, lasergamen, broodjes bakken, het hoogteparcours op en sluit je de week af met jullie eigen show of film.

Al sinds 2003 organiseren we samen met Xapp tal van kampen op het gebied van podiumkunst en film. De hele zomervakantie lang is er altijd iets te doen.
Bij onze Musicalkampen wordt vijf dagen lang gewerkt aan, speciaal voor het kamp geschreven, musical. De musical wordt aan het einde van de week uitgevoerd in ons kamptheater.

Tijdens het Cinekamp staat film centraal. Er wordt gewerkt aan een kortfilm maar daarnaast krijgt iedereen ook les in cameravoering en editing. Met een aantal dagopdrachten gaat iedereen zo ook zelfstandig aan de slag. De film en de losse opdrachten worden aan het einde van de week getoond in de bioscoop op het kampterrein.

Bij Zangkamp staat uiteraard zingen centraal. Er zijn workshops als stemtechniek, samenzang en inleving. In het midden van de week bezoekt de hele groep een professionele studio. Hier worden hun eigen solo’s opgenomen. De week wordt afgesloten op ons eigen podium waar iedereen nog een lied ten gehore brengt.

Naast de kamp specifieke onderdelen vinden we het belangrijk dat het ook echt een kamp blijft. Daarom zijn er tal van rand activiteiten ingepland. Er is een zwembad en een zwemmeer, we gaan lasergamen en er zijn tal van kampspelletjes maar er is ook voldoende ruimte om gewoon even in de hangmat te liggen of
een balletje te trappen. Ieder kamp wordt begeleid door docenten met ruime ervaring. Niet enkel in het lesgeven maar juist ook in het begeleiden van een kamp. Verantwoordelijkheden houden immers niet op na een workshop en veiligheid is het sleutelwoord.

Een kampweek duurt 5 dagen en vindt altijd plaats in Summercamp Heino. De groepen verblijven samen met hun begeleiders in een huisje waar ze ook overnachten. Alle maaltijden worden genuttigd in het parkrestaurant en er zijn tal van locaties waar we volop gebruik vak mogen maken.

  • Musicalkamp
  • ZangKamp
  • CineKamp
  • 5 dagen, startdata in Juli en Augustus
  • v.a. €484,-
    (exclusief korting deelnemers jeugdtheaterschool)
musicalkamp - filmkamp - zangkamp - Jeugdtheaterschool Utrecht