Zomerkamp (12 t/m 20 jaar)
Een week vol musical, film, zang of theater maken.

Het hele jaar door zijn er lessen te volgen in alles wat met theater of film te maken heeft. Waarom Zou dat moeten stoppen in de zomervakantie? Het is juist de beste tijd om helemaal in een onderwerp te duiken, of om op een te gekke manier nog meer mensen met dezelfde interesse te ontmoeten. Of je nu van musical houdt, je helemaal in film wilt verdiepen, jouw stem extra wilt trainen of zelf een stuk wilt maken, wij hebben het zomerkamp voor jou!

Al sinds 2003 organiseren we samen met Xapp tal van kampen. De hele zomervakantie lang is er altijd iets te doen.

– Bij onze Musicalkampen wordt vijf dagen lang gewerkt aan, speciaal voor het kamp geschreven, musical. De musical wordt aan het einde van de week uitgevoerd in ons zomerkamptheater.

– Tijdens het Cinekamp staat film centraal. Er wordt gewerkt aan een kortfilm maar daarnaast krijgt iedereen ook les in cameravoering en editing. Een aantal opdrachtfilms en de kortfilm worden aan het einde van de week getoond in onze zomerkampbioscoop.

– Bij Zangkamp staat uiteraard zingen centraal. Er zijn workshops als stemtechniek, samenzang en inleving. In het midden van de week bezoekt de hele groep een professionele studio. Hier worden hun eigen solo’s opgenomen. De week wordt afgesloten op het podium waar iedereen nog een lied ten gehore brengt.

– Het TheaterKamp richt zich volledig op jullie eigen creativiteit. Samen ga je rondom een thema een voorstelling maken. Of dit locatietheater wordt of een podium performance, het hang volledig van jullie af. Uiteraard is er professionele begeleiding in het maak- en spelproces als ook training
in acteren, schrijven en regie.

Naast de kampspecifieke activiteiten is er ook veel aandacht voor ontspanning. Zo heb je altijd de diepgang en dat echte kampgevoel in één. Het ene moment sta je on stage, het andere moment ben je aan het lasergamen. Zo snel kan het gaan.

Een kampweek duurt 5 dagen en vindt altijd plaats in Summercamp Heino. De groepen verblijven samen met hun docenten in een huisje waar ze ook overnachten. Alle maaltijden worden genuttigd in het parkrestaurant en er zijn tal van locaties waar we volop gebruik van mogen maken.

  • Zomervakantie 2024
  • Musicalkamp
  • Theaterkamp
  • ZangKamp
  • CineKamp
  • 5 dagen, data in Juli en Augustus
  • v.a. €484,-
    (korting voor deelnemers jeugdtheaterschool)
Zomerkampen - Jongeren - Jeugdtheaterschool Utrecht