Productie Musical (12 t/m 17)
Zing, speel en dans je door de voorstelling heen.

Jij krijgt er een kick van om het podium te staan. Het applaus, de lampen, het publiek, de gezonde spanning, dat is wat jou echt gelukkig maakt. Een voorstelling is voor jou echter niet compleet zonder een prachtige ballad of een spetterend dansnummer. Gaat deze tekst over jou? Dan is Productie Musical precies wat jij zoekt!

Een jaar bij Productie Musical bestaat uit twee delen. Je begint met trainingslessen die zich richten op spelen, zingen en dansen. Met deze stevige basis begin je in de tweede helft vervolgens met repeteren. Elk jaar is er een ander stuk dat ook andere aspecten van het musicallandschap aanstipt. De ene keer zal de productie meer richting de show musicals neigen en de andere keer zal er een sterkere hang naar muziektheater zijn. Zo is geen jaar hetzelfde. Dat geldt ook voor de inhoud van de trainingslessen. Uiteraard staan altijd alle drie de podiumkunsten centraal maar er worden andere technieken, vormen en mogelijkheden aangereikt. Met een roulerend systeem zorgen we er zo voor dat elk jaar voor iedereen interessant is. Of je nu voor de derde keer deelneemt of dit jaar wilt starten.

Onze voorstellingen worden speciaal op maat gemaakt voor de groepen. Zo past het stuk goed bij de leeftijd en biedt het de juiste uitdagingen. Ook is iedereen gelijkwaardig. Geen Lion King waarbinnen we een uur kijken naar Simba en jij als Zebra een paar keer voorbij huppelt. Binnen de jeugdtheaterschool is iedereen belangrijk en verdient iedereen een rol waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Onderwerpen die veel aan bod zullen komen zijn:
– Stemtechniek
– Dansstijlen
– Spelvormen
– Musical historie

Eerst even kennismaken?
Kijk in het overzicht om te zien wanneer de eerst volgende kennismakingsles is.

  • Tuinwijk
    De Leeuw, Vrijdag 17:30 – 19:00
    Kennismakingsles 16-09-2022
    Startdatum: 23-09-2022
  • 28 lessen van 90 minuten
  • €405,-
Productiegroep MUSICAL jongeren - Jeugdtheaterschool Utrecht