Improvisatie (12 t/m 17)
Maak van zomaar wat doen theater!

 

Je stapt de vloer op, krijgt een opdracht en voor je het weet ontstaat er een scène. De scène is grappig, ontroerend of juist spannend. Dat is improvisatie! Het is de vorm van theater waar je zo aan mee kan doen. Toch is er ook over improvisatie een hoop te leren. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat jouw idee overkomt? Hoe werk je samen om een scène op gang te houden? Hoe train jij jezelf om continu weer ideeën te hebben?

Ben jij een jonge theaterliefhebber en wil jij je graag verder ontwikkelen in improvisatietheater? Dan is de korte improvisatiecursus van Jeugdtheaterschool Utrecht de perfecte keuze!

In deze cursus krijg je de kans om je improvisatievaardigheden te ontwikkelen onder leiding van een professionele theaterdocent. Samen met andere jongeren leer je verschillende technieken en trucs om op het podium te improviseren. Door middel van improvisatie-oefeningen en -spellen wordt er gewerkt aan je creativiteit, zelfvertrouwen en samenwerking.

Het is een korte cursus, maar de vaardigheden die je leert, zullen van pas komen in elke theater-vorm die je beoefent. Na afloop van de cursus ben je in staat om op een spontane en creatieve manier te improviseren en zul je je meer op je gemak voelen op het podium.

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor deze korte improvisatiecursus van Jeugdtheaterschool Utrecht. Een kans die je niet wilt missen als je van theater houdt!

  • Tuinwijk
    De Leeuw, woensdag 17:45 – 19:15
    Startdatum: 10-05-2023
  • 5 lessen van 90 minuten
  • €79,-
korte cursus improvisatie voor jongeren Jeugdtheaterschool Utrecht