Film (12 t/m 17 jaar)
Maak van de filmset jouw speelveld

Verhalen roepen bij jouw direct beelden op. Je ziet de scene al helemaal voor je, je kunt de muziek bijna horen en in gedachten zie je jouw naam al op de aftiteling voorbij komen. Of juist het acteren, voor de camera staan fascineert je. De lens lijkt alles uit te vergroten elke subtiele beweging is zichtbaar en daar speel jij graag mee. Wat jouw invalshoek ook is, de cursus Film biedt het je.

Tijdens de lessen van de cursus film richten we ons op alle facetten van film. Er is ruime aandacht voor acteren maar ook cameravoering en regie komen aan bod. Aan de hand van opdrachten doorlopen we de inhoud. Op deze manier leren de jongeren vanuit ervaring. Zo blijft het een lekker praktische workshop. De cursus Film is een mooie aanvulling op een jaarcursus maar kan ook los worden gevolgd.

Centraal tijdens de workshop staan:
– Acteren voor de camera
– Creativiteit
– Verhaalopbouw in tekst en beeld
– Settiquette
– Cameravoering

Docenten voor deze cursus hebben zelf ruime ervaring in film. Niet enkel kunnen ze de deelnemers coachen in spel en regie, ze hebben ook hands-on ervaring met camerawerk en editing. Zo zorgen we ervoor geen van de onderdelen wordt ondergesneeuwd.

  • Tuinwijk
    De Leeuw, Woensdag 17:45 – 19:15
    Startdatum: 18-05-2022
  • 4 lessen van 90 minuten
  • €69,-
Cursus FILM jongeren - Jeugdtheaterschool Utrecht