Allemaal Theater (8 t/m 12 jaar)
Improviseren, acteren, fantaseren, spelen, samenwerken het is allemaal theater.

Als jouw fantasie nooit stil staat, jij niet bang bent om op het podium te staan maar dat bovenal graag samen doet met anderen, dan is Allemaal Theater perfect voor jou. In de lessenseries leer je allemaal onderdelen van theater kennen. Van fysiek theater tot improvisatie en van personageontwikkeling tot aan verhalen bedenken. We werken alleen niet aan een productie met een vast script. Ideaal als dat nou net is wat jij minder graag doet.

De lessenseries van Allemaal Theater zijn opgedeeld in blokken van 4 lessen. In elk blok staat een ander thema centraal. Zo is er ruimte om met van alles kennis te maken maar verzandt het niet in eindeloos spelletjes doen. Oefeningen zijn gekoppeld aan het thema en binnen een blok leer je dus ook echt iets. Verkenning theater en de ontwikkeling van samenwerking en creativiteit staan centraal.
Er wordt binnen het programma gekeken naar de interesses en de kwaliteiten waar we uiteraard flexibel op in gaan. Natuurlijk worden de leerlingen ook uitgedaagd om iets nieuws te ontdekken.

Een lessenserie wordt afgesloten met een showcase op de leslocatie. Hierin laat de groep verschillende elementen die aan bod zijn gekomen zien aan het publiek.

 • Tuinwijk
  Buurtcentrum De Leeuw
  Woensdag 16:00 -17:30
  op 15, 22, 29 mei, 5 en 12 juni
 • 5 lessen, 90 minuten: € 69, 
 • Wittevrouwen
  ZIMIHC, Dinsdag 17:00 -18:00
  Startdatum serie 1: 24-09-2024
 • Lessenserie 1, 12 lessen, 60 minuten: € 159,-

Instromen is altijd mogelijk. Je betaalt dan alleen voor de nog te volgen lessen.

Allemaal Theater - kinderen - Jeugdtheaterschool Utrecht