Jaarlijks worden verschillende workshops georganiseerd op het gebied van podiumkunst en film.

Bekijk hieronder het aanbod. Let op: onze workshops worden op verschillende locaties gegeven.

workshops Jeugdtheaterschool Dalfsen

Castingworkshop

Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Kosten: €85,-
Data:
– zaterdag 26 oktober 2019, Utrecht

– zaterdag 21 december 2019, Utrecht
– zaterdag 22 februari 2020, Utrecht
 

Castingworkshop

Een workshop voor alle kinderen van 7 t/m 14 jaar. Heb je altijd al meer willen weten over het werken bij film, televisie of theater? Wil je goed voorbereid op een auditie willen verschijnen? En wil je de mensen achter Xapp Kindercasting ontmoeten? Dan is de Castingworkshop precies wat je zoekt.

Inhoud

Tijdens de Castingworkshop volg je vier verschillende workshops.
Bij de Auditietraining krijg je alle tips en trucs te weten die je helpen zelfverzekerd en goed voorbereid op een auditie te verschijnen. Zo hoef je nooit meer achteraf te denken: ‘Had ik maar.”

Tijdens de twee workshops Theater-acteren en Camera-acteren werken ervaren docenten samen met jou aan korte dialogen en scènes uit filmscripts. Ligt jouw talent bij Theater-acteren en zien we jou op het podium terug? Past naturel spel voor de camera beter bij jou? Of misschien wel allebei.

Bij Podiumvaardigheden en Presentatie geven we je tips en trucs om je beter te presenteren. Denk daarbij aan het voordragen van een tekst, een flitsende korte dans of misschien kies je liever voor zang? Aan jou de keuze! Je bereidt thuis een korte presentatie voor, waar we samen mee aan de slag gaan.

De kosten van een compleet verzorgde dag, inclusief lunch en versnaperingen en een herinnering na afloop zijn € 85,-. De facultatieve fotoshoot kost, in combinatie met een castingworkshop, slechts € 35,-.

jeugdtheaterschool Utrecht theaterlessen voor kinderen jongeren